Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ACUZE GRELE între Constantin Rădulescu și Cristian Buican: „Absolvent la barieră”!

07 Ian 2019

• cei doi lideri politici se ceartă pe profitul de la RAJDP Vâlcea

Cu stupoare, am constat într-o declaraţie transmisă presei în primele zile ale Noului An de către Consiliul Judeţean Vâlcea, lucruri care nu corespund adevărului.
Astfel, domnul Constantin Rădulescu anunţă cu mult elan muncitoresc, un profit brut de peste 11,5 miliarde de lei vechi la RAJDP Vâlcea, ca pe un mare record. Îi precizăm domnului Constantin Rădulescu că RAJDP Vâlcea, pe vremea când în fruntea judeţului era o conducere liberală, a avut în anul 2015 un profit brut de peste 20 de miliarde de lei vechi, iar în anul 2016 profitul brut a fost de peste 14 miliarde lei vechi, înregistrându-se o scădere odată cu venirea echipei PSD-iste la conducerea judeţului. Scăderea profitului brut a continuat cu anul 2017 la 11,6 miliarde lei vechi şi, aşa cum reiese din declaraţia de presă, a ajuns la cea mai mică valoare din ultimii ani.
Domnul Constantin Rădulescu mai precizează că „la preluarea mandatului am găsit Regia într-o situaţie extrem de complicată, am reuşit să o redresăm şi, mai mult decât atât, să o facem profitabilă şi capabilă să realizeze cifre record ca şi profit brut”. Sunt afirmaţii delirante şi iresponsabile, având în vedere că în anul 2014, când judeţul avea conducere PSD-istă, RAJDP Vâlcea a avut o pierdere uriaşă, de peste 41 de miliarde lei vechi, iar de anul următor 2015, cu conducerea liberală a judeţului, regia a avut un profit brut de peste 20 de miliarde lei vechi.
Prin aceste declaraţii, domnul Constantin Rădulescu se face încă o dată de râs în faţa vâlcenilor, dovedind că nu are cunoştinţe minime economice şi că îşi merită din plin eticheta de „absolvent la barieră”, arat PNL Vâlcea.

CONSTANTIN RĂDULESCU: RAJDP Vâlcea depăşeşte estimările profitului, pe anul 2018!

„Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea realizează, în anul 2018, un profit brut de peste 11,5 miliarde lei vechi, depășind astfel estimările făcute. Acest fapt nu poate decât să ne bucure, fiindcă ne demonstrează că au fost luate cele mai bune decizii pentru eficientizarea activităţii acesteia, iar în doi ani şi jumătate de la preluarea mandatului, când am găsit Regia într-o situație extrem de complicată, am reușit să o redresăm și, mai mult decât atât, să o facem profitabilă şi capabilă să realizeze cifre record ca și profit brut.
Am făcut asta alături de colegii mei - actuala echipă a Consiliului Județean Vâlcea - și de toți cei care lucrează pentru ca drumurile județene să se prezinte într-o stare bună și chiar foarte bună. Printr-o strategie ofensivă, care a presupus participarea și câștigarea mai multor licitaţii pentru obiective finanţate cu fonduri europene sau guvernamentale, avem astăzi în proceduri de achiziție, stație de astfalt, utilaje noi, dar, cel mai important, avem siguranţa locurilor de muncă pentru oameni, perspective de dezvoltare și profiturile financiare prezentate.
Le mulțumesc colegilor mei drumari, cărora, la început de An Nou, le transmit gândurile mele bune şi sincere urări de sănătate și realizări personale şi profesionale. La multi ani, tuturor!”. - Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella