Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO - VIDEO: ACCIDENT PE DN7! O femeie a murit, iar soțul ei este în comă

FOTO - VIDEO: ACCIDENT PE DN7! O femeie a murit, iar soțul ei este în comă foto www.sursata.ro
foto www.sursata.ro
Accident rutier grav pe drumul care leagă Pitestiul de Râmnicu Vâlcea, in comuna Drăganu. Doua persoane au rămas încarcerate după ce un tir si un autoturism s-au ciocnit. În urma impactului devastator, o persoană a murit și alta a fost rănită. Circulația de DN7 a fost blocată până la finalizarea cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri.
Cele două victime au fost extrase de către pompieri. Din păcate, pentru una dintre acestea nu se mai poate face nimic, fiind declarat decesul.
Este vorba despre o femeie de 52 de ani, din Gorj. Potrivit anchetatorilor, autoturismul în care se aflau doi ocupanți, soț și soție, se îndrepta dinspre Râmnicu Vâlcea spre Bascov. Mașina a pătruns pe contrasens, într-o curbă, lovind frontal un tir, care se deplasa regulamentar. Impactul a fost extrem de puternic, cei doi soți, din județul Gorj, rămânând captivi între fiarele contorsionate.

Femeia a fost scoasă moartă, iar soțul ei, care este în comă, a fost transportat la spital.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella