FOTO - VIDEO: ACCIDENT PE DN7! O femeie a murit, iar soțul ei este în comă

FOTO - VIDEO: ACCIDENT PE DN7! O femeie a murit, iar soțul ei este în comă foto www.sursata.ro
foto www.sursata.ro
Accident rutier grav pe drumul care leagă Pitestiul de Râmnicu Vâlcea, in comuna Drăganu. Doua persoane au rămas încarcerate după ce un tir si un autoturism s-au ciocnit. În urma impactului devastator, o persoană a murit și alta a fost rănită. Circulația de DN7 a fost blocată până la finalizarea cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri.
Cele două victime au fost extrase de către pompieri. Din păcate, pentru una dintre acestea nu se mai poate face nimic, fiind declarat decesul.
Este vorba despre o femeie de 52 de ani, din Gorj. Potrivit anchetatorilor, autoturismul în care se aflau doi ocupanți, soț și soție, se îndrepta dinspre Râmnicu Vâlcea spre Bascov. Mașina a pătruns pe contrasens, într-o curbă, lovind frontal un tir, care se deplasa regulamentar. Impactul a fost extrem de puternic, cei doi soți, din județul Gorj, rămânând captivi între fiarele contorsionate.

Femeia a fost scoasă moartă, iar soțul ei, care este în comă, a fost transportat la spital.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...