Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: VEZI CUM clienţii unui bar sunt ameninţaţi de un cuţitar! CLANUL ZOBAR TERORIZEAZĂ BERBEŞTIUL

În dimineaţa zilei de 6 ianuarie 2018, chiar de Bobotează, clienţii unui bar din oraşul Berbeşti, judeţul Vâlcea au fost ameninţaţi cu cuţitul de unul dintre fraţii lui Zobar, un individ certat cu legea despre care am mai scris înb paginile Vocea Vâlcii.
Imaginile sunt înregistrare chiar în această dimineaţă şi se observă cum un individ pe nume "Amar", fratele lui Zobar scoate un cutit cu lama de aproximativ 30 cm într-un local public. Amenința clienții care nu vor sa-i dea bani.
Chiar nu se poate face nimic cu acesti indivizi care pur si simplu terorizează orasul Berbesti? Cum se poate desfăşura o activitate economică normala agenţii economici care îşi platesc taxele si impozitele la zi atâta timp cât aceşti indivizi pur si simplu terorizează pe toata lumea?
Amar nu a mai fost găsit de poliţişti
Oamenii se tem pentru siguranta lor, a familiilor si a angajaților, însă deocamdată oamenii legii nu au reuşit să-i oprească pe aceşti indivizi certatţi cu legea.
"Referitor la imaginile aparute in media, venim cu urmatoarele precizari: In cursul acestei dimineti, politistii din cadrul Politiei orasului Berbesti au fost sesizati cu privire la faptul ca intr-un local de pe raza orasului este deranjata ordinea publica, un barbat amenintand o alta persoana cu cutitul. Politistii s-au deplasat imediat la fata locului, dar cel care ar fi provocat scandalul nu a mai fost gasit in local. Au fost efectuate verificari in zona, fara a se reusi depistarea lui. Politistii au aplicat o sanctiune contraventionala in lipsa, continuand verificarile. Persoana care ar fi fost amenintata nu a depus plangere pana la acest moment. Conducerea I.P.J. Valcea a dispus deplasarea in zona a unei echipe operative alcatuita din politisti de ordine publica, rutiera si din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale pentru stabilirea intregii situatii de fapt", precizează IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella