Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO - VIDEO: ACCIDENT cu 9 victime la BASCOV! TRAFIC BLOCAT

FOTO - VIDEO: ACCIDENT cu 9 victime la BASCOV! TRAFIC BLOCAT foto www.sursata.ro
sursa video www.sursata.ro
Un accident rutier a avut loc în urma cu puțin timp în Bascov, pe DN7, drumul ce leaga Piteștiul de Râmnicu Vâlcea. Potrivit primelor informații, sunt 9 victime, din care una este încarcerată și alta inconștientă. La faţa locului, Intervin politiștii și mai multe echipaje medicale. Traficul în zonă este blocat.
Potrivit anchetatorilor, din primele date reiese că șoferul microbuzului, la ieșirea de pe A1, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Vehiculul a izbit violent parapetul metalic, ajungând pe câmp, unde s-a oprit într-un stâlp metalic de susţinere a firelor de înaltă tensiune.
Toate cele 9 persoane au ajuns la spital: 9 persoane implicate (8 bărbați și o femeie). Dintre acestea, 4 victime au fost transportate de către echipajele SMURD și ATPVM, iar 5 de echipajele SAJ.
Cei 9 ocupanți din microbuz se îndreptau dinspre București spre Cehia, unde urmau să ajungă la muncă, la o fabrică de piese auto.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella