FOTO - VIDEO: ACCIDENT cu 9 victime la BASCOV! TRAFIC BLOCAT

FOTO - VIDEO: ACCIDENT cu 9 victime la BASCOV! TRAFIC BLOCAT foto www.sursata.ro
sursa video www.sursata.ro
Un accident rutier a avut loc în urma cu puțin timp în Bascov, pe DN7, drumul ce leaga Piteștiul de Râmnicu Vâlcea. Potrivit primelor informații, sunt 9 victime, din care una este încarcerată și alta inconștientă. La faţa locului, Intervin politiștii și mai multe echipaje medicale. Traficul în zonă este blocat.
Potrivit anchetatorilor, din primele date reiese că șoferul microbuzului, la ieșirea de pe A1, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Vehiculul a izbit violent parapetul metalic, ajungând pe câmp, unde s-a oprit într-un stâlp metalic de susţinere a firelor de înaltă tensiune.
Toate cele 9 persoane au ajuns la spital: 9 persoane implicate (8 bărbați și o femeie). Dintre acestea, 4 victime au fost transportate de către echipajele SMURD și ATPVM, iar 5 de echipajele SAJ.
Cei 9 ocupanți din microbuz se îndreptau dinspre București spre Cehia, unde urmau să ajungă la muncă, la o fabrică de piese auto.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...