Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Gigi Becali se reculege la mânăstirea Pătrunsa din Vâlcea!

Primarul localităţii Bărbăteşti, judeţul Vâlcea, Constantin Banacu, a avut oaspeţi de seamă. Latifundiarul din Pipera, finanţatorul echipei FCSB, Gigi becali, a aterizat cu elicopterul în comuna vâlceană pentru a se reculege la mânăstirea Pătrunsa, pe care becali o îndrăgeşte în mod deosebit.
Acesta este cel de-al doilea an consecutiv în care Becali se reculege la Mănăstirea Pătrunsa, loc pentru care are o evlavie deosebită. La sfărşitul anului 2018, milionarul Gigi Becali a făcut declaraţii şocante în legătură cu dorinţa sa de a se călugări. În faţa mai multpor jurnalişti a amintit că unul dintre locurile preferate ar fi mânăstirea Pătrunsa din judeţul Vâlcea. De asemenea, Gigi Becali a spus că va face acest lucru numai după ce îşi va mai rezolva câteva din atribuţiile lumeşte pe care le are în primul rând raportat la familie.
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella