Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: ACCIDENT PE A1! Un poliţist a fost spulberat de un şofer care avea carnet de doar 6 luni

Un dublu accident a avut loc, vineri seară, la km 12 pe A1 București – Râmnicu Vâlcea, în zona centrelor comerciale.
Un pieton a fost lovit de o maşină în jurul orei 21.30, pe A1, şi primul echipaj de poliţie ajuns la faţa locului se pregătea să culeagă date. Un agent a coborât din maşina poliţiei şi a mers la BMW-ul care accidentase pietonul, oprit cu avariile pornite pe prima bandă.

Cel de-al doilea poliţist venit la faţa locului nu a mai apucat să coboare din maşină, pentru că Polo-ul poliţiei a fost lovit de un Mercedes condus cu viteză de un șofer de 19 ani.

Acesta a venit pe prima bandă, nu a redus viteza şi a văzut târziu BMW-ul oprit şi nu a mai putut să-l depăşească pe banda a doua, pentru că acolo avea maşină. Aşa că a intrat pe banda de urgenţă, unde, nu observase că e oprită maşina poliţiei.

În urma celui de-al doilea accident, un polițist a rămas încarcerat, el fiind transportat la Spitalul Universitar cu un traumatism cranio-cerebral minor. Polițistul a fost externat, vineri noapte, în jurul orei 01.30.
Șoferul care a lovit cu Mercedesul mașina de poliție pe banda de urgenţă, pe autostrada A1, la ieșirea din București spre Pitești, ca să evite un accident, are 19 ani și avea permis de doar 6 luni.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella