UMANITAR! Bătrâna căreia i-a ars casa în incendiu de pe strada Libertății are nevoie de noi

04 Ian 2019
”A fost o asistenta foarte dedicata in meseria ei. Sotul era invatator. Acum e singura pe lume!”, este unul dintre sutele de mesaje de pe rețelele de socializare despre cazul bătrânei de 85 de ani, care a scăpat cu viață din incendiul ce i-a distrus casa.
Maria Simescu are 85 de ani și acum se află internată la Spitalul Județean Vâlcea, secția Chirurgie, salonul 11 și nu mai are pe nimeni. Soțul acestuia a decedat recent, iar singura fiică a murit în urmă cu câțiva ani. Din ce spun vecinii, are 2 nepoți, care nu sunt foarte interesați soarta ei.
”Este vorba de o bătrânică de 85 de ani care locuiește pe str. Libertății și in data de 28 dec. a rămas fara locuita în urma unui incendiu. Acum se afla internata în spital la secția Chirurgie cu arsuri pe fata și picioare.
Nu are ajutor din partea nimănui, cu trei săptămâni în urma i-a decedat soțul și s-a stins din viata acum câțiva ani și singura fiica care a avut-o.
Iși dorește enorm sa se întoarcă acasă, și poate reușim împreună să îi aducem aceasta bucurie”, scrie Roxana Pârvulescu pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...