Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO – VIDEO: Peste 5.000 de turiști au schiat, în week-end, la Transalpina Ski Resort

03 Ian 2019
Peste 5000 de turiști, împătimiți ai sporturilor de iarnă, au luat cu asalt pârtia de schi Transalpina Schi Resort. Aceștia și-au petrecut sfârșitul de an la Obârșia Lotrului, bucurându-se de perisajele superbe, dar și de pârtiile funcționale ale celui mai modern și frumos domeniu schiabil din România, Transalpina Ski Resort. Spre marea bucurie a amatorilor de schi, în data de 29 decembrie 2018 s-a deschis oficial noul sezon de schi la Obârșia Lotrului, iar pârtia a fost plină ochi pe parcursul celor patru zile.
Fie că au venit din București, Vâlcea, Sibiu sau alte județe îndepărtate, toți turiștii s-au arătat încântați de zăpada de la Obârșia Lotrului, dar și de minunata priveliște a lacului Brădișor. „Suntem din Timișoara și am auzit despre această pârtie. Am auzit că s-a deschis și ne-am zis de ce nu? Să încercăm și noi. Am rămas impresionați de frumusețea locurilor, dar și de faptul că pârtia s-a prezentat foarte bine și am putut schia”, ne-a spus o tânără schioare, venită împreună cu prietenul ei.

Administratorii pârtiei anunță că joi 03.01.2019, programul de funcționare al instalațiilor pe cablu va începe la ora 12.00 și se va încheia la ora 17,00! În prima parte a zilei sunt programate lucrări de reparație accidentală, respectiv înlocuire separațor de secționare pe LEA 20 kV Ciunget - Voineasa!
Începând de vineri 04.01.2019, programul cu public va funcționa între orele:
09.00 - 16.30
Prima revizie este programată marți 15.01.2019.
Eventuale alte modificări ale programului de lucru vor fi anunțate ulterior.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella