FOTO – VIDEO: Peste 5.000 de turiști au schiat, în week-end, la Transalpina Ski Resort

03 Ian 2019
Peste 5000 de turiști, împătimiți ai sporturilor de iarnă, au luat cu asalt pârtia de schi Transalpina Schi Resort. Aceștia și-au petrecut sfârșitul de an la Obârșia Lotrului, bucurându-se de perisajele superbe, dar și de pârtiile funcționale ale celui mai modern și frumos domeniu schiabil din România, Transalpina Ski Resort. Spre marea bucurie a amatorilor de schi, în data de 29 decembrie 2018 s-a deschis oficial noul sezon de schi la Obârșia Lotrului, iar pârtia a fost plină ochi pe parcursul celor patru zile.
Fie că au venit din București, Vâlcea, Sibiu sau alte județe îndepărtate, toți turiștii s-au arătat încântați de zăpada de la Obârșia Lotrului, dar și de minunata priveliște a lacului Brădișor. „Suntem din Timișoara și am auzit despre această pârtie. Am auzit că s-a deschis și ne-am zis de ce nu? Să încercăm și noi. Am rămas impresionați de frumusețea locurilor, dar și de faptul că pârtia s-a prezentat foarte bine și am putut schia”, ne-a spus o tânără schioare, venită împreună cu prietenul ei.

Administratorii pârtiei anunță că joi 03.01.2019, programul de funcționare al instalațiilor pe cablu va începe la ora 12.00 și se va încheia la ora 17,00! În prima parte a zilei sunt programate lucrări de reparație accidentală, respectiv înlocuire separațor de secționare pe LEA 20 kV Ciunget - Voineasa!
Începând de vineri 04.01.2019, programul cu public va funcționa între orele:
09.00 - 16.30
Prima revizie este programată marți 15.01.2019.
Eventuale alte modificări ale programului de lucru vor fi anunțate ulterior.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...