Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO ACCIDENT PE DN7: 3 persoane încarcerate! 4 victime, dintre care şi un copil

UPDATE: O fetiță de  4-5 ani a suferit fractura membru inferior şi a fost preluata de SAJ Vâlcea împreuna cu bunica  de 54 ani, care are politraumatisme. Ambele sunt transportate la Sibiu.UPDATE: O fetiță de  4-5 ani a suferit fractura membru inferior şi a fost preluata de SAJ Vâlcea împreuna cu bunica  de 54 ani, care are politraumatisme. Ambele sunt transportate la Sibiu.ISU Vâlcea informează că dintr-un autoturism au fost preluați: un bărbat în vârstă de 52 ani - cu  politraumatisme ( de SMURD Brezoi), un barbat in vârstă de 45 ani - fractura membru inferior si politraumatisme, care a fost preluat de SAJ Sibiu.

Traficul este blocat total în localitatea Câineni, județul Vâlcea, după ce şoferul unui autoturism care se deplasa pe sensul Vâlcea - Sibiu ar fi adormit la volan si ar fi intrat pe sensul opus de mers intrand in coliziune cu alt autoturism.
Din primele informaţii reiese că accidentul rutier a avut loc pe DN7 Caineni - Raul Vadului (motel Chisinau).Sunt 4 victime din care un copil, 3 sunt incarcerate. ISU Vâlcea intervine cu 1 SMURD, 1ASAS, 7 subofiteri de la Garda de Interventie Brezoi, 2 ambulante SAJ.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella