FOTO ACCIDENT PE DN7: 3 persoane încarcerate! 4 victime, dintre care şi un copil

UPDATE: O fetiță de  4-5 ani a suferit fractura membru inferior şi a fost preluata de SAJ Vâlcea împreuna cu bunica  de 54 ani, care are politraumatisme. Ambele sunt transportate la Sibiu.UPDATE: O fetiță de  4-5 ani a suferit fractura membru inferior şi a fost preluata de SAJ Vâlcea împreuna cu bunica  de 54 ani, care are politraumatisme. Ambele sunt transportate la Sibiu.ISU Vâlcea informează că dintr-un autoturism au fost preluați: un bărbat în vârstă de 52 ani - cu  politraumatisme ( de SMURD Brezoi), un barbat in vârstă de 45 ani - fractura membru inferior si politraumatisme, care a fost preluat de SAJ Sibiu.

Traficul este blocat total în localitatea Câineni, județul Vâlcea, după ce şoferul unui autoturism care se deplasa pe sensul Vâlcea - Sibiu ar fi adormit la volan si ar fi intrat pe sensul opus de mers intrand in coliziune cu alt autoturism.
Din primele informaţii reiese că accidentul rutier a avut loc pe DN7 Caineni - Raul Vadului (motel Chisinau).Sunt 4 victime din care un copil, 3 sunt incarcerate. ISU Vâlcea intervine cu 1 SMURD, 1ASAS, 7 subofiteri de la Garda de Interventie Brezoi, 2 ambulante SAJ.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...