Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Articole pirotehnice confiscate la Băbeni, de la o femeie

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului de Acțiuni Speciale au depistat în orașul Băbeni o persoană care oferea spre vânzare cetățenilor articole pirotehnice interzise.

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii au acționat în Drăgășani și Băbeni, pentru identificarea persoanelor care comercializează fără drept articole pirotehnice.

În orașul Băbeni, polițiștii au depistat o femeie din localitate care oferea spre vânzare articole pirotehnice, cetățenilor ce se aflau în tranzit. Asupra acesteia au fost depistate 541 de bucăți de articole pirotehnice din categoria P1, F2, CL.1, acestea fiind interzise la deținere și comercializare de către persoane fizice și juridice neautorizate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia nu figurează ca fiind persoană autorizată pentru comercializarea unor astfel de produse, fiind întocmit un dosar penal în baza legii nr. 126/1995 rep., privind regimul materiilor explozive, iar articolele pirotehnice confiscate.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella