Articole pirotehnice confiscate la Băbeni, de la o femeie

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului de Acțiuni Speciale au depistat în orașul Băbeni o persoană care oferea spre vânzare cetățenilor articole pirotehnice interzise.

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii au acționat în Drăgășani și Băbeni, pentru identificarea persoanelor care comercializează fără drept articole pirotehnice.

În orașul Băbeni, polițiștii au depistat o femeie din localitate care oferea spre vânzare articole pirotehnice, cetățenilor ce se aflau în tranzit. Asupra acesteia au fost depistate 541 de bucăți de articole pirotehnice din categoria P1, F2, CL.1, acestea fiind interzise la deținere și comercializare de către persoane fizice și juridice neautorizate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia nu figurează ca fiind persoană autorizată pentru comercializarea unor astfel de produse, fiind întocmit un dosar penal în baza legii nr. 126/1995 rep., privind regimul materiilor explozive, iar articolele pirotehnice confiscate.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...