Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

NEWS ALERT: Gheorghe Gogârnoiu revine la conducerea Finanțelor Publice Vâlcea

28 Dec 2018

Gheorghe Gogârnoiu revine în fruntea Finanțelor Publice Vâlcea. Joi, 27 decembrie 2018, la la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vâlcea s-a primit ordinul de numire în funcția de director a lui Gheorghe Gogârnoiu. De asemenea, actualul director Virgil Pârvulescu a fost suspendat din funcție. Așadar, noul an îl va găsi pe Gheorghe Gogârnoiu pe scaunul de director al Finanțelor vâlcene, după ce, în septembrie 2014, ANI l-a acuzat de incompatibilitate.

Amintim că deși și-a câștigat în instanță dreptul de a reveni în fruntea Finanțelor din județul Vâlcea, directorul Gheorghe Gogânoiu și-a înaintat demisia din această funcție, începând cu data de 16 noiembrie 2016.
În data de 19 octombrie 2016 Curtea de Apel Pitești a decis în mod definitiv și irevocabil ca fostul director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, Gheorghe Gogârnoiu, să fie repus în funcție, începând cu data de 20 octombrie 2016. De asemenea, magistrații au mai decis ca toate salariile restante să îi fie achitate la zi.

Directorul Gheorghe Gogârnoiu a fost reprezentat la acest proces de avocatul Anca Ungureanu.

Amintim că Gheorghe Gogârnoiu, directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, a fost schimbat din funcţie, la începutul lunii septembrie 2014.

Gheorghe Gogârnoiu a ocupat funcţia de la conducerea DGFP Vâlcea în ultimii 10 ani. În urmă cu două luni, el a pierdut un proces cu Agenţia Naţională de Integritate, fiind declarat incompatibil în funcţie. Potrivit ANI, în timp ce conducea DGFP Vâlcea, Gheorghe Gogârnoiu a realizat un contract de service auto pentru maşinile instituţiei cu o firmă la care acţionar era fiul acestuia.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella