Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Drăgoești și Lăpușata, ZERO lei la rectificarea bugetară

28 Dec 2018

La sfârșitului anului, premierul Viorica Dăncilă și-a dorit să fie Moș Crăciun pentru mai multe localități din Vâlcea, alocând fonduri de peste 150 miliarde de lei vechi din fondul de rezervă al guvernului pentru 26 de localități din județul Vâlcea. Din păcate, 2 localități din Vâlcea, e drept, conduse de primari liberali, nu au primit nici un leu. Este vorba despre Drăgoești și Lăpușata. Cu toate acestea, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, este optimist și crede că situația se va normaliza.

”După ultima repartizare de peste 150 miliarde de lei vechi pentru Vâlcea am constatat că anumite localități nu apăreau în hotărârea de guvern! Am centralizat din nou datele primăriilor și am solicitat fonduri! Astăzi, 21 decembrie 2018, am primit înca aproape 142 miliarde de lei vechi pentru localitățile din judetul nostru! Ne ținem de cuvânt!”, susține președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella