Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Mircea Gutău: ”În 2020, Râmnicul va avea un stadion nou”

28 Dec 2018

Prezent la Gala Sportului Vâlcean, edilul din Rm. Vâlcea a anunţat că, din anul 2020, Stadionul Municipal din Zăvoi va fi dărâmat şi va fi construit altul pe actualul amplasament. „S-a făcut studiul de prefezabilitate şi săptămâna viitoare va fi supus aprobării Consiliul Local. Avem promisiune fermă de la Ministerul Dezvoltării că în anul 2020 vom fi prinşi pe listă şi vom faceun stadion nou de 8-10 mii locuri, cu pistă de atletism. Lângă terenul sintetic se va face un parc senzaţional” a anunţat primarul din Râmnicu Vâlcea.

Actualul stadion din Râmnicu Vâlcea are 12.000 de locuri, a fost inaugurat în 1946 şi modernizat în 2006.

Edilul a mai anunţat construirea a trei săli de sport pentru şcoli şi licee. „S-au construit trei săli de sport, una la Liceul Sanitar, una la Şcoala Generală nr. 4 şi va mai fi una la Şcoala Henry Coandă. S-a mai modernizat sala de sport de la Punctul Termic din Ostroveni, care arată impecabil”.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella