FOTO INCENDIU la o casă din Râmnicu Vâlcea! Proprietara a scăpat cu arsuri superficiale

La ora 05.23, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă „General Magheru” al Județului Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în in municipiul Rm.Valcea, pe strada Libertatii.
Până la stingerea incendiului, au ars: acoperișul unei case, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de circa 80 mp.; instalația electrica și tocăria a 7 ferestre. De asemenea, au fost degradate: o butelie de aragaz, un frigider, ușile și zugrăveala.
Din nefericire, proprietara prezintă arsuri superficiale la nivelul fetei, dar a refuzat transportul la spital.
La a doua casa, lipita de prima, s-au degradat fațada, astereala și tâmplăria. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminarii, se pare a fi utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor ( o candelă).
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...