Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


SONDAJ VOCEA VÂLCII: Mircia Gutău, cel mai popular politician din Vâlcea! Pe podium mai sunt Constantin Rădulescu și Daniela Otesanu

27 Dec 2018
Provocarea lansată de Vocea Vâlcii pentru a afla care este cel mai popular politician din Vâlcea a avut un mare succes. Sondajul publicat pe grupul Vocea Vâlcii, dar și pe pagina de socializare a ziarului a prezentat un real interes. Rezultatele sondajul maraton, care s-a desfășurat timp de 6 ore, arată astfel la orele 19.00, când s-a oprit votul: Mircia Gutău 226 voturi, Constantin Rădulescu 211, Daniela Oteșanu 115, Eugen Neață 47, Cristian Buican 16, Dumitru Lovin 13.
Astfel, primarul Mircia Gutău este cel mai popular politician al anului 2018, desemnat de cititorii Vocea Vâlcii, cei care au votat la sondaj, urmat foarte aproape de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Prezența pe podium a deputatului Daniela Oteșanu este dovada că femeile din politică știu să facă politică cu adevărat, mai ales că deputatul PSD este co-autor al Legii salarizării și Legea Adopțiilor.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella