Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

De Crăciun, pompierii vâlceni s-au luptat pentru stingerea a trei incendii

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit în data de 26 decembrie a.c., la ora 16.03, în localitatea Horezu, pe strada Nicolae Bălcescu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coș de evacuare a fumului și gazelor fierbinți. Până la stingerea incendiului, a ars funinginea de pe interiorul coșului. Prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit salvarea locuinței și a bunurilor din interiorul acesteia. Cercetările preliminare efectuate la locul intervenției, arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma folosirii sistemului de încălzire înainte ca acesta să fie curățat de funingine.

De asemenea, pompierii au intervenit în data de 26 decembrie a.c., la ora 19.32, în localitatea Pietrari, sat Pietrari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Până la stingerea flăcărilor, a fost afectat acoperișul casei și zidăria clădirii. După aproximativ o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins. Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma scânteilor rezultate de la coșul pentru evacuarea fumului rămas necurățat înaintea folosirii sistemului de încălzire.

În data de 25 decembrie a.c., pompierii au intervenit în localitatea Voicești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei locuințe (rulotă auto folosită ca și bucătărie). A ars o rulotă auto cu suprafața de 10 mp, aparatură bucătărie. Până la stingerea incendiului, au ars : aparatură electrocasnică și elementele combustibile ale rulotei. De asemenea a fost afectată structura metalică a acesteia.
Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella