FOTO: O casă cu doi copii înăuntru a luat foc, azi noapte, la Bunești

Un incendiu violent a izbucnit, noaptea trecută, în satul Râpănești, comuna Bunești din județul Vâlcea. Doi copii, frate şi soră, au ajuns de urgenţă la spitalul din Râmnicu Vâlcea, cu răni grave, după ce flăcările le-a mistuit casa. Doi copii au fost salvaţi din mijlocul flăcărilor, în stare de semiconştienţă, de pompierii militari. Alţi doi copii fuseseră salvaţi deja de părinţi.
Fata în vârstă de 9 ani a fost găsită de pompieri cu arsuri pe jumătate din corp.
Fratele ei, de numai 3 anişori, era aproape inconştient de la fumul care a invadat casa. Este în stare gravă, fiind intoxicat cu fum.
Familia dormea când s-a declanşat infernul
Potrivit reprezentanţilor ISU, în momentul în care a izbucnit focul toată familia dormea în camera în care s-au aprins materialele inflamabile de lângă sobă. Părinţii au reuşit să salveze până la venirea pompierilor pe doi dintre cei patru copii.
Flăcările au cuprins dormitorul şi acoperişul în suprafaţă de 100 mp. Incendiul a fost atât de puternic încât, pentru stingerea lui, ISU a trimis trei echipaje de pompieri.
Focul a fost stins, dar pompierii vor reveni pentru stabili de la ce a pornit totul.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...