Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VÂLCEA: După gratii 3 ani și 6 luni, pentru evaziune fiscală

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat din municipiul Râmnicu Vâlcea.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii au executat un mandat de arestare, față de un bărbat de 46 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada aprilie 2011 – noiembrie 2012, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, a livrat diverse produse către 14 societăți comerciale, emițând 140 de facturi de livrare sau prestări servicii, încasând contravaloarea produselor livrate, însă nu a declarat aceste relații comerciale și nu a prezentat evidența contabilă, în scopul împiedicării verificărilor financiare sau fiscale și sustragerii de la plata obligațiilor către bugetul de stat.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella