VÂLCEA: După gratii 3 ani și 6 luni, pentru evaziune fiscală

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat din municipiul Râmnicu Vâlcea.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii au executat un mandat de arestare, față de un bărbat de 46 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada aprilie 2011 – noiembrie 2012, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, a livrat diverse produse către 14 societăți comerciale, emițând 140 de facturi de livrare sau prestări servicii, încasând contravaloarea produselor livrate, însă nu a declarat aceste relații comerciale și nu a prezentat evidența contabilă, în scopul împiedicării verificărilor financiare sau fiscale și sustragerii de la plata obligațiilor către bugetul de stat.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...