Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Sarcină dificilă pentru patroni în luna decembrie: alegerea cadourilor pentru angajați

Sunteți patron și aveți o companie cu numeroși angajați care așteaptă cu sufletul la gură cadourile de Crăciun? Atunci se poate spune că tocmai ce v-ați transformat în ajutorul lui Moș Crăciun sau chiar în Moș Crăciun. Cu toate că este sfârșit de an, iar rapoartele de final trebuie să fie gata la timp și aveți sarcini de îndeplinit, nu trebuie să vă neglijați angajații. Poate că este un gest mic, dar pentru ei poate însemna mult. De aceea, trebuie să vă gândiți de mai multe ori înainte să alegeți un dar. Dacă nu aveți idei prea grozave de cadouri corporate, poate că acest articol va fi sursă de inspirație.

În primul rând, ar trebui să luați în calcul obiectele pe care angajații voștri le folosesc cel mai des și care chiar sunt necesare. Nu este recomandat să oferiți un obiect nefolositor, ales doar pentru design sau ambalaj. Mai mult decât atât, trebuie să vă gândiți la durabilitate. Un produs care poate fi folosit mai mult timp este cu atât mai bun. Care este exemplul concret? De pildă, agenda. O agendă este bună la biroul oricărui angajat. Oferindu-i o agendă veți fi siguri că se va organiza eficient, își va termina task-urile și nu va fi stresat. Pentru că poate o agendă nu este de ajuns, ea poate fi oferită împreună cu un organizer drept set. La Atelierele Unika, agenda Rainbow și organizer Rainbow se potrivesc perfect. Ambele se găsesc în variantă albastră și sunt realizate din material de calitate, piele naturală de lux. În ceea ce privește prețul, nu trebuie să vă faceți griji, reducerile sunt în toi.

Dacă, totuși, vă doriți să fiți mai inventivi și să combinați acest set cu alte produse de folos sau agenda și organizer-ul cu altceva, încă mai avem idei. Angajații voștri poartă ochelari de vedere? Dacă nu, nu e nimic. Un etui de ochelari din piele naturală e bun și pentru cei de soare. Ochelarii de soare pot fi purtați în orice anotimp.

Vi se pare mai potrivit un breloc? Atunci nu trebuie ratată această ocazie. Poate că acum e momentul potrivit, de Crăciun. Un breloc oarecare s-ar putea să nu surprindă, însă unul de calitate, din piele naturală, care să se asorteze cu agenda sau organizer-ul, ar fi de efect. E și mai bine dacă angajații voștri au multe chei și de cele mai multe ori nu le găsesc pentru că sunt uitate sau ascunse pe undeva. Un astfel de accesoriu i-ar ajuta tare mult.

Prea multe cărți de vizită și prea puține modalități de a le organiza? Nu este deloc așa atunci când cineva deține un etui pentru cărțile de vizită. Da, și acesta poate fi un cadou ingenios. Cărțile de vizită vor fi astfel mai bine organizate și își vor păstra aspectul inițial, fără a fi îndoite sau rupte. La o întâlnire importantă, o carte de vizită spune multe despre angajatul vostru.

Așadar, există mai multe modalități de a oferi daruri, de a le oferi separat și până la seturi, aceste produse sunt numai bune de achiziționat pentru angajați în luna cadourilor, mai ales că pot fi combinate în mai multe variante de seturi. Cu astfel de cadouri, angajații nu vor fi dezamăgiți.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella