Oboseala de dimineață este cauzată și de salteaua veche. La Previ, saltelele au prețuri avantajoase

20 Dec 2018

Oboseala își face simțită prezența tot timpul dimineața? Pe lângă stres, sarcini sau nopți prea friguroase, v-ați gândit că această oboseală poate fi cauzată și de salteaua cea veche care nu vă lasă să dormiți așa cum v-ați dori? Ei bine, da, ea poate fi unul dintre factori. Pot fi arcurile, pot fi mirosurile neplăcute sau orice altceva de care nu sunteți întotdeauna conștienți. Dacă tot este perioada Crăciunului și a cadourilor, ați putea să includeți în lista pentru Moș Crăciun și o saltea nou-nouță.

Iată câteva modele de saltele de la Previ pe care le găsiți la prețuri pentru toate buzunarele!

Saltea Previ Memory-Foam

Când nu simțiți că salteaua nu e prea bună pentru somnul vostru, poate că ar fi ideală una nouă. Salteaua Previ Memory-Foam face parte din categoria saltele cu memorie și este vestită pentru proprietățile ei benefice corpului. Țesătura de acoperire este îmbogățită cu microcapsule de Aloe Vera ce au rolul de a trata salteaua împotriva acarienilor și microorganismelor. În acest fel, salteaua se păstrează uscată, prevenind apariția transpirației, căldurii și umidității.

În plus, o saltea cu memorie înseamnă o poziție corectă în timpul somnului. Spuma vâsco-elastică memory reacționează la greutatea și căldura corpului oferind suport pe toată perioada somnului. În timp ce stați întinși pe ea, spuma din interior se adaptează formei corpului, ajutând la reducerea tensiunii articulațiilor.

Saltea King Memory-Foam

Pentru cei care au probleme cu arcurile saltelei vechi, cei de la Previ produc și saltele cu arcuri individuale. Una dintre ele este salteaua King Memory-Foam. Care este avantajul aici? În acest tip de saltea, arcurile sunt plasate într-un sac și sunt total independente unul de altul, producând un efect mai ergonomic, care însoțește organismul în fiecare mișcare, fără nicio compresie. Arcurile sunt împărțite în 7 zone diferite de portanță, cu o ergonomie totală și o adaptare completă la orice mișcare a corpului.

Astfel, veți avea parte de suport anatomic adecvat, precum și de o relaxare musculară la care ați visat mereu. Într-o saltea matrimonială 160/200 se regăsesc circa 800 arculețe, iar într-o saltea single circa 400 arculețe.

Saltea FiveDorsal Aquagel AirFresh Memory-Foam

Salteaua FiveDorsal Aquagel AirFresh Memory-Foam face parte din linia Luxury a saltelelor de la Previ. Așa că, dacă vă doriți o saltea de lux care să ofere răsfăț în timpul somnului, o puteți alege chiar pe aceasta, redusă acum cu 55%.

Pe lângă caracteristicile obișnuite ale unei saltele cu memorie, aceasta are un avantaj în plus și anume materialul folosit pe suprafață. Țesătura de acoperire este realizată din Cașmir natural tratat împotriva acarienilor și microorganismelor. Evitați astfel riscul de a intra în contact cu alergenii și vă bucurați de o saltea care spijină sănătatea voastră. Cașmirul este o fibră mătăsoasă și catifelată, dând o senzație de cald și moale.
Așadar, dacă tot bate Crăciunul la ușă, este ocazia perfectă să profitați de reduceri și să achiziționați o saltea de calitate pentru îmbunătățirea odihnei. Mai ales că somnul are un rol important în viața tuturor.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...