Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


PRIMA declarație a comisarului Comănceanu după DEMISIA SURPRINZĂTOARE

20 Dec 2018
A promovat concursul pentru funcția de inspector șef al IPJ Vâlcea și a renunțat după nici 24 de ore. Este vorba despre comisarul Cătălin Comănceanu, cel care conduce Poliția din Drăgășani și în urma examenului promovat ar fi putut să conducă și întregul IPJ Vâlcea. Însă, și-a dat demisia! Speculații s-au făcut multe, iar pe holurile Inspectoratului se vorbește că domnul Comănceanu a înțeles de unde bate vântul și în niciun caz nu este unul al schimbării. Cel puțin, deocamdată.
”Nu știu ce speculații s-au făcut și nici nu mă interesează. Am renunțat din motive personale și atât. Eu răman la postul meu, la Drăgășani”, a declarat Comănceanu pentru redactorii Vocea Vâlcii.
În altă ordine de idei, interimarul din fruntea IPJ Vâlcea, comisarul Cosmin Iana era foarte relaxat la ședința de bilanț și părea că nimic nu-l afectează.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella