VÂLCEA: Accident grav pe DN7 (FOTO)

În urmă cu puțin timp, pe DN7, în dreptul comunei Racovița, sat Tuțulești, a avut loc un grav accident rutier din care au rezultat trei persoane rănite.

O autoutilitară a pătruns pe contrasens, nu se cunoaște momentan cauza și a intrat în coliziune cu un autoturism (taxi). Două persoane care se aflau în taxi au fost rănite. Printre victime s-a aflat și șoferul autoutilitarei.

Trafic este blocat total momentan.

În zonă a fost alocat un ASAS (A 2003) cu modul de descarcerare și SMURD Brezoi, 2 SAJ, și în sprijin Descarcerarea Rm Vâlcea, ne transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...