Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Bilanțul drumurilor de astăzi, 19 decembrie, din VÂLCEA. 2172 de persoane nu au energie electrică. 6 școli au cursurile suspendate

Ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice din intervalul 18 – 19.12.2018, când la nivelul judeţului Vâlcea au căzut precipitaţii sub forma de ploaie, lapoviţă şi ninsoare ( cu depunere strat consistent de zăpadă de până la 93 cm – Obârşia Lotrului), administratorii reţelelor de drumuri naţionale, judeţene şi locale au intervenit pentru menţinerea în stare de viabilizare a acestora, iar situația la ora 09.00 la nivelul județului Vâlcea se prezintă astfel:

● Pe drumurile naţionale se circulă în condiţii normale cu excepţia:

- DN 7 A, km 40+000 – 86+601, Voineasa – Vidra – Limită jud. Hunedoara, unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de 1-2 cm;

- DN 7 D, km 0+000 – 31+360, Câineni - Limită jud. Argeş, unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de 1-5 cm;

Pentru menţinerea în stare de viabilizare a drumurilor naţionale s-a intervenit cu un număr de 37 utilaje, acţionându-se cu 161 tone material antiderapant.

● Pe reţeaua de drumuri judeţene se circulă în aceleaşi condiţii, RAJDP Vâlcea intervenind cu utilaje specifice, fiind răspândită o cantitate de 1.127 tone material antiderapant (nisip şi sare).

● Pe reţelele de drumuri de interes local se circulă în condiţii de iarnă, autorităţile locale intervenind pentru menţinerea stării de viabilizare a acestora.

La nivelul reţelelor de energie electrică la această oră sunt afectate un număr de 12 linii LEA 20 kV şi 3 linii LEA 110 kV cu un număr de 79 PT-uri din 13 localităţi parţial afectate, cu un număr total de 2172 consumatori.

Echipele CEZ intervin în zonele afectate în vederea soluţionării avariilor înregistrate.

Prefectul judeţului Vâlcea, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a solicitat operatorului de energie electrică, respectiv S.C. CEZ – Distribuţie Oltenia S.A, prin adresa nr. 16206/18.12.2018, să intervină în regim de urgenţă, astfel încât alimentarea cu energie electrică să fie reluată cu operativitate, în caz contrar urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă.

Totodată, ca urmare a avariilor apărute în alimentarea cu energie electrică au fost întrerupte cursurile şcolare în unităţile în care încălzirea acestora se realizează cu centrale termice dintr-un număr total de 6 localităţi, respectiv: Măciuca (Liceul Teoretic), Pesceana (Şcoala Gimnazială), Glăvile (Şcoala Gimnazială), Fârtăţeşti (Şcoala Gimnazială), Vaideeni (Grădiniţa), Berislăveşti (Şcoala Gimnazială).
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella