Primarii din Vâlcea în pragul REVOLTEI: CEZ este de vină!

18 Dec 2018
Aproape jumătate din județul Vâlcea a rămas azi-noapte în beznă. Din cauza condițiilor meteo, curentul s-a oprit și, timp de mai multe ore, locuitorii din localități din sudul și nordul Vâlcii au fost nevoiți să se descurce pe întuneric sau la lumina lumânării. Primarii unor comune au încercat să ia legătura cu cei de la CEZ pentru a se remedia problema însă efortul lor a fost in zadar: au fost tratați cu indiferență de funcționari plictisiți, care au oferit răspunsuri lacunare.
Iata doar cateva declaratii ale primarilor care si-au pierdut răbdare a încercând să găsească o soluție în privința CEZ. Primarul din Bărbătești, Constantin Banacu, s-a dovedit chiar tenace în încercarea lui de a găsi un răspuns de la CEZ. A mers până în localitatea vecină Pietrari pentru a putea suna la CEZ, însă, în zadar.
”Am mers in aceasta dimineata la in localitatea Pietrari pentru a putea suna la cez ca sa pot afla amanunte despre situatia cu energia electrica in localitatea noastra .Dupa 37 minute cit a durat sa raspunda cineva, a raspuns un adormit caruia ii era si lene sa vorbeasca cu mine .Atit de adormit era pentru ca a trebuit sa ii repet de 6 ori codul primariei .Anuntul lui dupa ce a luat legatura cu dispeceratul a fost ca se lucreaza in zona si ca astazi vom avea curent , numai ca eu sunt pe teren de la ora 3 am parcurs toata localitatea si nu e nici urma de muncitori de la cez”, susține primarul revoltat.
Fostul primar al localității Alunu, liberalul Vasile Pârvu Boeangiu, consideră că ceea ce face CEZ-ul este o adevărată bătaie de joc.
”Deșteaptă-te române:
- statul ceh ne gestionează energia electrică;
- statul austriac ne gestionează resursele naturale;
- statul grec ne gestionează telefonia fixă;
- statul paralel il stresează pe Dl. Dragnea, iar poporul român, în țara lui, stă în frig și-n întuneric, la prima zăpadă mai groasă!
Este ora 23.30 și de azi de dimineață de la ora 6.00, niște iresponsabili, lipsiți de bun simț și care ne umflă sistematic și lunar facturile de curent, nimeni alții decât CEZ, distribuție, vânzare sau cum s-or mai numi, își bat joc de o jumătate de comună, ba dând, ba luând curentul; ba pe-o fază, ba pe alta și la o tensiune care ne distruge toată aparatura electrocasnică și ne transformă centralele termice în adevărate bombe cu aburi!
Ore-n șir stăm cu telefonul la ureche unde, un robot repetă la nesfârșit:
,,Momentan, toți operatorii sunt angajați într-o altă convorbire. Te rugăm să aștepți pentru a-ți păstra prioritatea în preluarea convorbirii!”
... Dar cu toții, tăcem...
La mulți ani români, în timpuri mai bune!”, susține Vasile Pârvu Boeangiu.
Evaluaţi acest articol
(67 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...