Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


NEWS ALERT: HOȚII au dat iar spagerea la Grădiștea!

17 Dec 2018
Hoții au dat iar lovitura în localitatea Grădiștea din județul Vâlcea. După ce în urmă cu o lună de zile, aceștia au tăiat grilajul de la primăria Grădiștea, furând banii de salarii, acum a fost prădat un market care se află în centrul comunei lângă primărie și Poliție.
Din primele informații, se pare că hoții au dat lovitura duminică noaptea, mai ales că în localitate nu era curent, iar camerele de luat vederi instalate de primărie nu au funcționat. Angajații susțin că din magazin a dispărut o sumă de bani, dar și bunuri și țigări.
Amintim că în data de 11 noiembrie 2018 primăria comunei Grădiștea din județul Vâlcea a fost jefuită. După ce au tăiat gratiile de la un geam, hoţii au pătruns în clădire, au spart casieria şi au fugit cu banii de salarii.
În urma tăierii gratiilor, hoţii au intrat în Primăria din Grădiştea, au întors caseria cu susul în jos, au tăiat-o şi au luat toţi banii care erau în ea. Infractorii au furat aproximativ 20.000 de lei, banii de salarii ai angajaților. Până în acest moment, nu se știe când a avut loc acest jaf, având în vedere că de vineri Primăria comunei Grădiștea a fost închisă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella