Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA: Tricoul Cristinei Neagu a fost licitat pentru 6.000 de lei la Balul Rotary! VEZI AICI cine l-a cumpărat

17 Dec 2018
Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din lume, care a fost desemnată de către Federația Internațională de handbal de 4 ori jucătoarea anului, a fost alături de membri Rotary din Vâlcea. În data de 15 decembrie 2018, Rotary Club Rm. Vâlcea, împreună cu Rotary Club Cozia, a organizat un bal caritabil pentru ajutor și sprijin al copiilor cu autism, astfel încât să se îmbunătățească sistemul educațional pentru ca acești copii să se integreze mai ușor în societate. De asemenea, fondurile strânse în urma balului vor fi folosite și pentru excelență în educație pentru premierea celor mai merituoși elevi.
Tricoul Cristinei Neagu a fost scos la licitație cu suma de 1.000 de lei și s-a ajuns până la 6.000 lei. Fericitul posesor al tricoului este Constantin Boromiz, cel care a reușit să liciteze cel mai mult și să-i devanseze pe ceilalți doritori.
Pentru același scop, au fost licitate și câteva tablouri care au fost pictate pe loc. Tema a fost ”Sărbătoare în Decembrie”. Unul dintre ele a fost cumpărat de Ștefan Prală cu suma de 1.600 de lei.
Atmosfera a fost întreținută de Adrian Enache și band-ul lui. De asemenea, în cadrul galei un moment deosebit de dans a fost oferit de dansatorii de la Ru Apollo, pregătiți de prof. Mihaela Runceanu.
Anul acesta, președinți ai Rotary Club Râmnicu Vâlcea sunt Diana Maria Ionescu și Constantin Lepădat.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella