Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO ACCIDENT la Bunești: Două persoane sunt încarcerate!

UPDATE ORA 11:05 Accident rutier mortal DN 67 loc.Bunesti (o persoana decedata , o persoana ranita grav) - La data de 15.12.2018 orele 10:17, pe DN 67-loc.Bunesti, jud Valcea a avut loc un accident rutier grav intre un autotir ce transporta material lemnos si un autoturism, cel din urma derapand datorita conditiilor meteo, respectiv strat de zapada depus pe carosabil, in urma impactului rezultand decesul pasagerului din dreapta fata , si ranirea grava a conducatorului auto.  Traficul este blocat partial, respectiv banda Rm.Valcea - Horezu.

Chiar în aceste momente, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin la un accident rutier între un autoturism și un tir incarcat  cu lemne in localitatea Bunești din județul Vâlcea. Din primele informații, ambulanțierii de la fața locului anunță că 2 persoane sunt încarcerate și se fac toate eforturile penntru salvarea lor. Intervine 1ASAS de la GI Govora, 1 descarcerare si 1 SMURD de la Rm. Valcea.

vom reveni

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella