Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA: Amenzi de 150.000 lei și 146 de pomi de Crăciun confiscați

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică-Biroul Combaterea Delictelor Silvice, Poliției orașului Horezu și Secției 1 Poliție Rurală Râmnicu Vâlcea au acționat, la data de 13 decembrie a.c., pe raza județului, în baza planului de acțiune întocmit la nivelul Serviciului Ordine Publică, pentru verificarea legalităţii transportului şi comercializării materialului lemnos, în special a pomilor de Crăciun.

Polițiștii au efectuat verificări la agenți economici care comercializează pomi de Crăciun, din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, dar și controale în trafic, pe raza județului. În urma activităților, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale de aproximativ 15.000 de lei și s-a dispus confiscarea a 146 de pomi de Crăciun. La acțiune au participat și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella