Polițiștii rutieri "i-au rupt" pe șoferi cu amenzi

 politist-rutiera- șoferii vâlceni au "contribuit" la bugetul statului cu o sumă totală de 149.020 lei, ei fiind sancționați pentru încălcarea legislației rutiere în vigoare.  

Vâlcea a fost împânzită în week-end-ul trecut de polițiști. Nu mai puțin de 399 de agenți de ordine publică, poliție rutieră, intervenție rapidă, poliția transporturi feroviare și prevenirea criminalității au ie șit în stradă pentru a preveni infracționalitatea. " Această acțiune s-a desfășurat atât în municipiile Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, în orașele Horezu, Bălcești și Brezoi, cât și în zonele limitrofe acestora. O atenție sporită s-a acordat locațiilor în care sunt organizate tabere șicolare sau sunt planificate activități cultural educative la care participă copii, respectiv Călimănești, Brezoi "Malaia "Voineasa și Horezu" "ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Alina Teodorescu.

Ca de obicei, Poliția Rutieră a fost cea mai eficientă, rutierii acționând în " cascadă" . Așadar, fie că a fost vorba despre persoane care circulau fără permis de conducere, în stare de ebrietate sau care aveau viteza peste limita legală, toți s-au ales cu sancțiuni. În total, în două zile de razii au fost constatate 10 infracțiuni și s-au aplicat nu mai puțin de 616 contravenții, în valoare totală de 149.020 lei. " Autospecialele de poliție rutieră au fost amplasate în punctele identificate ca vulnerabile din punct de vedere al riscului de producere al accidentelor rutiere, având astfel scopul de combatere a cauzelor generatoare de accidente rutiere. Reamintim că acțiunea preventivă desfășurată se dorește a fi un avertisment al poliției, lansat tuturor cetățenilor care încalcă legislația în vigoare" "ne-a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Alina Teodorescu.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...