Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


PERCHEZIȚII la persoane bănuite de infracțiuni la REGIMUL ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR și BRACONAJ CINEGETIC

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului de Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești au efectuat la data de 12 decembrie a.c., trei percheziții domiciliare pe raza comunei Fârtățești, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor și braconaj cinegetic.

Polițiștii au descins la locuințele a doi bărbați de 47 și 51 de ani, din Fârtățești, cercetați pentru săvârșirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic şi contrabanda calificată.

În fapt, în ultimele două luni cei doi ar fi întreprins acte de braconaj cinegetic în fondul de vânătoare al comunei Fârtățești, folosind diferite arme și muniții.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat pentru cercetări muniție, o arbaletă, o armă de vânătoare letală, confecționată în mod artizanal, 30 de trofee de cervide și 6,1 kg carne de vânat din specia mistreț.

Au fost puse în executare două mandate de aducere, iar cercetările continuă urmând să fie dispuse măsuri prin intermediul unității de parchet.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella