6 motive pentru care să îți cumperi un apartament într-un bloc nou! Ansamblul Rezidential Central din Râmnicu Vâlcea este alegerea ideală

Una dintre cele mai importante investiții pentru tine și familia ta o reprezintă cumpărarea unei locuințe. Decizia cumpărării unui apartament nou este una importantă mai ales că această investiție, într-un apartament nou, poate deveni moștenire de familie. Tocmai de aceea trebuie să iei în calcul anumite aspecte, legate de evoluția zonei și de posibilitățile de dezvoltare ale acesteia, ținând cont în același timp de nevoile și cerințele tale.

În ultimii ani, românii au ales să își cumpere o locuință într-un bloc nou, în primul rând, pentru că nevoia de spațiu este din ce în ce mai accentuată, românii preferând apartamentele mai spațioase, dar și datorită supraaglomerării orașelor.

Mulți se întreabă de ce să-și cumpere un apartament într-un bloc nou. VOCEA VÂLCII îți prezintă 5 motive pentru care achiziția unui apartament nou este o investiție sigură pentru tine și familia ta.

1. Spațiul modern
Apartamentele noi sunt compartimentate și adaptate nevoilor din zilele noastre și vin la pachet cu toate îmbunătățirile și sunt gata să te muți imediat. Nu trebuie să mai ai grija instalațiilor electrice și sanitare, pe care, într-un bloc vechi ar trebui să le verifici ori să le montezi ulterior. Totul este nou și pus la punct ca să te muți imediat, fără griji.

2. Eficiența energetică
Un apartament într-un bloc nou reprezintă și o cheltuială mai mică în privința încălzirii, și asta datorită eficienței energetice mai ridicate spre deosebire de cea a unui bloc vechi. Blocurile noi sunt izolate termic și iarna vei avea pierderi minime de căldură, iar vara în apartament va fi răcoare fără să dai drumul la aerul condiționat. Așadar, atât iarna, cât și vara vei economisi bani la factura de gaze și de energie electrică.

3. Mai mult loc pentru tine şi familia ta
De cele mai multe ori, un apartament într-un bloc vechi este situat într-un cartier aglomerat, străzi înguste, număr limitat de locuri de parcare și, în general, o atmosferă sufocantă. Apartamentele noi sunt amplasate în complexe rezidenţiale spații verzi, locuri de joacă și locuri de parcare destule pentru fiecare locuitor în parte.

4. Adaptabilitate
Apartamentele din blocurile vechi vor avea nevoie de diverse intervenţii: pereți demolați, uși schimbate, gresie, faianță, parchet, geamuri, încălzire și mobilare completă. Dacă vei decide să-ţi cumperi un apartament nou, atunci toate aceste griji vor dispărea pentru că poţi alege de la început ce tip de finisaje dorești, încă dinainte de a te muta. Scapă de șantier și uită de renovare pentru cel puțin 10 ani de acum încolo.

5. Prețul
Pentru că multe dintre apartamentele noi nu apar în zonele ultracentrale, în medie, prețul lor este mai scăzut. Cu cât este oferta mai variată, cu atât preţurile vor fi mai mici şi mai accesibile.

6. Siguranță
Un alt motiv pentru care tinerii aleg apartamente noi în Vâlcea este acela al sigurantei familiilor lor. Vechimea blocului si capacitatea sa de a rezista la cutremure atarna foarte greu in decizia persoanelor tinere.Chiar dacă și în blocurile vechi sunt montate camere de supraveghere ori interfoane, acolo accesul este mult mai facil din cauza faptului că nu există o persoană dedicată, care să asigure securitatea proprietarilor. Blocurile noi au control de acces atunci când o mașină nouă vrea să intre în parcare sau persoane străine în bloc.

Ansamblul Rezidențial Central din Râmnicu Vâlcea, investiție recent finalizată, te așteaptă să alegi unul dintre cele 264 de apartamente din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, în zona Kaufland, în blocurile RO5 și RO6. Proiectul conţine garsoniere, apartamente cu 2, 3 și chiar 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 70 și 130 mp.

Apartamentele se vând la cheie, finisajele interioare fiind de cea mai bună calitate. Toate apartamentele sunt utilate cu centrală termică.

Deloc de neglijat este şi faptul că oferta financiară vine in întâmpinarea dumneavoastră cu prețuri foarte bune. Contravaloarea apartamentelor poate fi achitată atât cash, cât și prin intermediul creditelor bancare. Relația solidă a dezvoltatorului cu toate instituțiile bancare vine în sprijinul clienților în etapa de obținere a finanțării, indiferent dacă este vorba de un credit ipotecar clasic sau de obținerea resurselor necesare prin programul PRIMA CASĂ.

www.apartamente-valcea.ro

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...