Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Pomi de Crăciun, confiscați de polițiștii vâlceni

Polițiști ai Serviciului de Ordine Publică și Poliției orașului Brezoi au acționat la data de 11 decembrie a.c., în Râmnicu Vâlcea, Brezoi și Horezu pentru verificarea legalităţii transportului şi comercializării materialului lemnos, în special a pomilor de Crăciun.

Polițiștii au efectuat verificări la agenți economici din Râmnicu Vâlcea, care comercializau pomi de Crăciun, fiind desfăşurate şi activităţi de control în trafic pe raza oraşelor Brezoi şi Horezu, precum şi în zonele rurale arondate, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale de aproximativ 17.000 de lei.

În comuna Vaideeni, polițiștii au depistat în trafic, un autoturism cu remorcă, în care șoferul transporta 80 de pomi de Crăciun, specia molid, fără aviz de însoţire. Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar pomii confiscați.

La activități au participat și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella