Pomi de Crăciun, confiscați de polițiștii vâlceni

Polițiști ai Serviciului de Ordine Publică și Poliției orașului Brezoi au acționat la data de 11 decembrie a.c., în Râmnicu Vâlcea, Brezoi și Horezu pentru verificarea legalităţii transportului şi comercializării materialului lemnos, în special a pomilor de Crăciun.

Polițiștii au efectuat verificări la agenți economici din Râmnicu Vâlcea, care comercializau pomi de Crăciun, fiind desfăşurate şi activităţi de control în trafic pe raza oraşelor Brezoi şi Horezu, precum şi în zonele rurale arondate, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale de aproximativ 17.000 de lei.

În comuna Vaideeni, polițiștii au depistat în trafic, un autoturism cu remorcă, în care șoferul transporta 80 de pomi de Crăciun, specia molid, fără aviz de însoţire. Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar pomii confiscați.

La activități au participat și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...