Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


SuperMercato, alături de 200 de copii talentați la Feeriei Dansatorilor de la Fundația Nadia Comăneci

Fundația Nadia Comăneci și coregraful Viviana German Potlog pune în scenă o nouă feerie de Crăciun: Feeria Românașilor, astăzi, 10 decembrie a.c., de la ora 18:00, la Palatul Național al Copiilor din București.
Aproape 200 de copii vor încânta publicul, un spectacol plin de magie, coregrafii unice, balet clasic pe muzică populară, corul fundației, multă voie bună și-un Moș Crăciun ce iubește dansatorii!

Și pentru că reprezentanții SuperMercato iubesc copii și tot ce ține de copilărie, anul acesta vor fi alături de micii românași talentați care vor participa la ediția de Crăciun ”Feeria Dansatorilor” a fundației Nadia Comăneci.

”Și pentru că facem și fapte bune, Super Mercato a ales să fie alături de 200 de copii talentați în ediția de sărbători a Feeriei Dansatorilor de la Fundația Nadia Comăneci.

Fiind în an centenar poartă numele de Feeria Românașilor. Ediția se va ține la Palatul Național al Copiilor din București!

Alături de antrenoarea lor Coregraf Viviana German Potlog, managera fundației Iuliana Roca și părinții acestora ne bucurăm că putem susține tinerile valori cu care România se mândrește!!!” au spus reprezentanții SuperMercato.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella