Pictorița vâlceancă Melania Ilioaia, răpusă de o boală necruţătoare la doar 31 de ani

10 Dec 2018

Melania Ilioaia, o tânăra pictoriță din Tg. Jiu, cu origini în comuna Stănești, județul Vâlcea, în vârstă de 31 de ani, a pierdut lupta cu boala cruntă. Ea era absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice "Constantin Brăiloiu" din Târgu Jiu și a Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Suferea de cancer de mai mult timp, iar în urmă cu doar trei zile de a muri și-a aniversat fiul în vârstă de 9 ani. Melania Ilioaia va fi înmormântată marți, 11 decembrie, în satul natal Stănești, județul Vâlcea.

„Atunci când Dumnezeu are nevoie de îngeri, vine pe pământ și își alege cei mai iscusiți oameni! Miercuri 05/12/2018 seara la ora 22:00 și-a ales cel mai bun, frumos și puternic om. Pentru toți cei care doresc sa fie alături de ea pe ultimul său drum pământesc, ceremonia v-a avea loc în comuna Stănești, Vâlcea, marți 11/12/2018 la Biserica din satul Valea Lungă la orele 12:00” a fost mesajul scris de soțul Melaniei pe o pagină de socializare.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...