Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: ACCIDENT GRAV la Dedeman

ATENȚIE! În Galeria Foto sunt postate IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!!!

UPDATE 2: Din nefericire, victima acestui grav accident de lângă magazinul Dedeman Râmnicu Vâlcea a decedat la spital.

UPDATE: Conform datelor primite de la Poliție, bărbatul accidentat are vârsta de 70 de ani. Se pare că victima s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, fiind acroșat de un autoturism care se deplasa pe sensul Râmnicu Vâlcea - Drăgășani. Victima nu avea acte asupra sa, nefiind identificat momentan. Acesta este în stare foarte gravă, în aceste momente fiind resuscitat la spital.

*******

Accident grav în fața magazinului Dedeman din Râmnicu Vâlcea. O șoferiță aflată la volanul unui autoturism Dacia Logan a acroșat frontal un bărbat care, din spusele martorilor, i-ar fi sărit acesteia în față.

Bărbatul, care are leziuni foarte grave, după ce a fost lovit de mașină, a ”zburat” în aer pe o distanță de 3 metri, după care a căzut lângă parapet. La fața locului s-au deplasat de urgență două ambunațe ale SAJ Vâlcea, precum și un echipaj al Poliției Rutiere.

Vom reveni cu amănunte!

Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella