Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


La Gușoeni, se va construi o grădiniță nouă

În localitatea vâlceană Gușoeni, primarul PSD Nicolae Concioiu, lucrează în beneficiul și pentru cetățenii comunei. În ciuda unor cârtoteli ale unora certați cu legea, edilul Concioiu este decis să continue investițiile începute în localitate, care le va permite oamenilor din Gușoeni să traiască la standarde occidentale.

Investiția în educație este prioritară pentru primarul Nicolae Concioiu și tocmai de aceea în această perioadă a demarat două lucrări de investiții care vizează construirea unei grădinițe noi, de la zero, dar și reabilitarea unei școli din localitate. Investiția pentru construirea unei grădinițe noi se ridică la 1,3 milioane lei. Grădinița va funcționa cu două grupe de copii și va avea program prelungit. În ceea ce privește modernizarea școlii gimnaziale, primarul Concioiu estimează că investiția se ridică la 600.000 de lei și va presupune montarea unui acoperiș nou, izolare termică, dar și montarea unei centrale termice noi. Investițiile trebuie să fie finalizate în 12 luni.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella