Nelu Crăciunescu nu se teme de Mircea Sandu È™i ai lui

04 Sep 2013

 fondDe curând, într-un ziar local, s-a scris că Ion Crăciunescu, vâlceanul nostru fost arbitru, ajuns, pe merit, președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor și nemeritat într-un " război" declarat și susținut în instanțele de judecată cu Mircea Sandu și gașca lui de " aranjori" din fotbalul mare românesc, și-a dat demisia din funcție. Nimic mai neadevărat. Crăciunescu a câștigat procesul cu FRF, a fost repus în toate drepturile, primind toți banii pierduți în cele 8 luni de zile cât a fost tras pe linie moartă de mafioți. Informația cu victoria asupra FRF și CCA este cât se poate de adevărată și ne-a fost comunicată marți, 3 septembrie, la Tribunalul București, unde noi ne-am aflat la procesul primarului arestat Emilian Frâncu, iar Nelu Crăciunescu avea de susținut punctul său de vedere împotriva revistei Cancan care l-a calomniat făcând referire la o presupusă " relație" cu o tânără din Râșnov, pe care bossul CCA ar fi promovat-o în urma unor seri fierbinți primite în dormitor. " Vă rog să transmiteți celor din Vâlcea că nu mi-am dat demisia din funcție și nici nu o să mi-o dau vreodată, de frica lui Mircea Sandu et co. sau oricui. Deocamdată am câștigat procesul cu ei, mi-am luat toți banii pe care i-am pierdut 8 luni de zile și am fost repus în funcție. Nu mă dau la o parte din fața lor și asta pentru că nu-mi este frică de ei. Cei care scriu prostii despre mine ar trebui să fie foarte atenți. Mă pot suna și pot afla din gura mea adevărul" "ne-a declarat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu.

" Război" cu cei de la Cancan

Anul acesta, în una din edițiile revistei Cancan, a fost publicat un articol calomnios și defăimător la adresa vâlceanului nostru, din conținutul căruia a rezultat că la competiția " Cupa Prieteniei" care a avut loc, anul trecut, în Pitești "competiție între arbitrii din județe "lui Crăciunescu i-a căzut cu tronc o tânără de 22 de ani, legitimată ca fotbalist, fiind singura femeie-arbitru care și-a măsurat cunoștințele fotbalistice cu " cavalerii fotbalului" . Tânăra s-a lăsat sedusă de faimosul arbitru, " căzând în mrejele lui Nelu" , după cum s-a exprimat semnatarul articolului calomnios. Cum cei doi locuiesc în orașe diferite, ei au ținut legătura prin Facebook. Pentru a-și puncta cu " probe" informația, ziaristul de la Cancan a dat publicității fraze din așa-zisul dialog purtat de cei doi, dialog care pare, dacă ar fi și real, cât se poate de compromițător. Citez din articol: "La începutul lunii iunie, mai exact pe data de 5, tânăra era extrem de stresată, deoarece considera că nu a făcut mare lucru la testul de promovare de la eșalonul D la C. Atât a așteptat nea Nelu. A asigurat-o că totul va fi în regulă, i-a spus să fie optimistă și au început să flirteze. La scurt timp, Alice s-a pricopsit și cu numerele de telefon ale fostului arbitru. "Când vii prin București să mă suni", i-a transmis Crăciunescu. Între timp, bruneta a fost promovată și pe 19 iunie a ținut să-i mulțumească într-un mod aparte mentorului ei. "Mulțuuu ", i-a scris Alice fostului arbitru. "Abia aștept să ne revedem ca să-ți mulțumesc cum trebuie. Știi tu la ce mă refer...", i-a scris Alice președintelui CCA. "Ți-am promis și m-am ținut de cuvânt. Te pupăcesc până atunci", a replicat Crăciunescu, fiind lesne de înțeles felul cum se fac promovările de arbitri sub comanda sa. De remarcat că Alice și nea Ion s-au mai întâlnit și la Vâlcea, acolo unde președintele CCA a organizat mai multe cursuri de formare, perfecționare și, categoric, promovare a tinerelor arbitre" .

Realitatea

Extras din declarația care ne-a dat-o președintele CCA "Ion Crăciunescu: " În ziua când am fost convocat la ședința Comitetului Executiv al FRF pentru a mă da afară, la cererea a 12 cluburi de fotbal care mi-au cerut demisia, aproape toți conducătorii (FRF și de cluburi) aveau pe masă sau în mâini revista Cancan deschisă la pagina cu acest articol calomnios. Am înțeles că el a fost scris la comandă, pentru denigrarea mea și convingerea celor care mă judecau să mă dea afară. Evident, Mircea Sandu și-a făcut numărul, Adrian Porumboiu a jubilat, dar instanța de judecată i-a întristat prin repunerea adevărului în matca sa, obținând, prin proces, toate drepturile pe care mi le-au luat samavolnic. Acum, am dat în judecată revista și, pentru calomnie, le-am cerut 500.000 de euro. Nu renunț la proces, pentru că în ziar a apărut un conținut fals al dialogului dintre mine și Alice, strecurând, cu abilitate, fraze care nu îmi aparțin și nu sunt, în realitate, pe pagina de Facebook. Sigur, îmi voi pierde mult timp cu procesele, pe diferitele faze ale justiției, dar îmi găsesc eu timp pentru a-i învinge și să mi se facă reparația morală care se cuvine. Astăzi nu s-au prezentat la proces și s-a dat un nou termen. Orice intervenție care se va face pentru a ne împăca, este sortită eșecului. Și, apropo de asta, am încetat, de conivență, orice proces intentat lui Mircea Sandu, FRF și CCA. La fel au procedat și ei, ca rezultat al dialogului și înțelegerii. Dar cu indivizii de la Cancan nu am pic de îngăduință și refuz dialogul, altfel, decât în instanța de judecată" .

Romeo POPESCU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...