Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

OFICIAL: Dealul Capela va fi transformat într-un parc modern! Deputatul Neață a propus amendamentul care a fost introdus în lege

La Râmnicu Vâlcea, platoul Capela, aflat în paragină în ultimii ani, nu putea fi amenajat din cauza lipsei unei legi. Această lege a intrat în vigoare pe 28 noiembrie şi este rezultatul eforturilor deputatului PSD de Vâlcea, Eugen Neaţă.

În data de 04 Iulie 2018, Camera Deputaților a adoptat proiectul de Lege privind transmiterea unor suprafețe de fond forestier din grupa I funcțională - vegetația forestieră cu funcții speciale de protecție din domeniul public al statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al unor unități administrativ-teritoriale.

Acesta a fost votat cu 285 de voturi pentru și unul împotrivă. La data de 26 iulie 2018, legea este promulgată prin Decretul nr. 631/2018 și devine Legea nr. 220/2018.

Pentru ca aceasta să fie pusă în aplicare mai era necesar să apară Normele metodologice. Iată că, așa cum a promis Ministerul Apelor și Pădurilor a emis aceste norme, iar Legea a intrat în vigoare la data de 28 noiembrie 2018.

”O lege care ajută foarte mult administrațiile publice locale, a intrat în vigoare!

Am reușit prin amendamentul depus de mine, la Legea nr. 220/2018, ca Municipiul Râmnicu Vâlcea să poată beneficia de un parc modern în zona Capela!

Mulțumesc colegilor pentru votul dat și celor cu care am colaborat la amendamentele pe care le-am depus și au fost introduse în Lege!

Mulțumesc în special domnului director al Regiei Naționale a Pădurilor, Gheorghe Mihăilescu, pentru sprijin și pentru buna colaborare pe care am avut-o pe această lege!” a declarat deputatul Eugen Neață.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella