Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Deputat PSD Daniela Oteșanu: ”Să acordăm o șansă celor născuți cu o șansă în minus!”

Deputatul social-democrat de Vâlcea, Daniela Oteşanu, a susţinut pe 24 noiembrie în plenul Camerei Deputaţilor o intervenţie prin care a susţinut proiectul de lege nr.458/2018 ce are ca obiect de reglementare modificarea alin. (1) și (2) ale art.64 din Legea nr. 272/2004.

“Am avut o intervenție în plenul Camerei Deputaților la proiectul de lege nr.458/2018 ce are ca obiect de reglementare modificarea alin. (1) și (2) ale art.64 din Legea nr.272/2004 în sensul prelungirii la 7 ani a vârstei minime la care copiii pot fi plasați în servicii de tip rezidențial, față de 3 ani cum este în prezent, cu excepția celor care prezintă handicapuri grave, cu dependență de îngrijiri în servicii de tip rezidențial specializate, prin care am îndemnat toți colegii să voteze acest proiect legislativ. Un proiect de suflet, un pas spre înțelegerea problemelor cu care se confruntă cei născuți fără șansă, cei care au nevoie de oportunități într-o societate destul de puțin atentă la ei. Avem obligația să reparăm, pe cât posibil, nedreptatea la care au fost supuși, aceea de a fi singuri” a declarat deputatul Daniela Oteşanu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella