FOTO: Braconier piscicol, prins de polițiștii vâlceni

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au acționat la data de 3 decembrie a.c., în orașul Băbeni, pentru depistarea persoanelor care pescuiesc ilegal.

Polițiștii au depistat pe râul Olt, zona Slăvitești, un bărbat de 28 de ani, din Băbeni, în timp ce folosea o barca gonflabilă pentru a pescui comercial, fără a deține licență sau autorizație de pescuit, folosind pentru pescuit unelte de plasă tip monofilament. Astfel, asupra bărbatului au fost găsite 4 plase de pescuit, cu o lungime totală de 270 de metri și peste 80 de kg de pește, specia caras, bunurile fiind confiscate, împreună cu barca gonflabilă.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări în baza O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul si acvacultura. La activitate au participat și reprezentanți ai Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...