Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Braconier piscicol, prins de polițiștii vâlceni

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au acționat la data de 3 decembrie a.c., în orașul Băbeni, pentru depistarea persoanelor care pescuiesc ilegal.

Polițiștii au depistat pe râul Olt, zona Slăvitești, un bărbat de 28 de ani, din Băbeni, în timp ce folosea o barca gonflabilă pentru a pescui comercial, fără a deține licență sau autorizație de pescuit, folosind pentru pescuit unelte de plasă tip monofilament. Astfel, asupra bărbatului au fost găsite 4 plase de pescuit, cu o lungime totală de 270 de metri și peste 80 de kg de pește, specia caras, bunurile fiind confiscate, împreună cu barca gonflabilă.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări în baza O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul si acvacultura. La activitate au participat și reprezentanți ai Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella