Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


O nouă ediție a Memorialului „Constantin Teofilescu” la alergare pe şosea, la Drăgășani

În această toamnă, la Drăgăşani, se va desfăşura cea de-a VIII-a ediţie a Memorialului „Constantin Teofilescu”, concurs naţional de alergare pe şosea. Acesta a fost programat, iniţial, pentru data de 7 octombrie, însă pentru că atunci va avea loc referendumul pentru redefinirea familiei, organizatorii au decis amânarea competiţiei pentru data de 28 octombrie.

La această întrecere sunt aşteptaţi sportivi din toată România. La ediţia de anul trecut au participat peste 250 de atleţi. Startul se va da şi de această dată din faţa Eurocinema Drăgăşani. Înscrierile se pot face şi în ziua concursului. Vor fi făcute clasamente separate pentru open masculin performanţă 2500 metri, open feminin performanţă 2500 metri, masculin şi feminin master +40 de ani, 2500 metri. Cheltuielile de organizare vor fi suportate de Primăria Municipiului Drăgăşani, Liceul Tehnologic Brătianu – CSŞ, Asociaţia Judeţeană de Atletism, DJST şi diverşi sponsori. Se vor acorda premii în bani, cupe şi diplome primilor zece clasaţi, atât de la feminin, cât şi de la masculin. De asemenea, organizatorii au anunţat că proba de master feminin şi masculin +40 se va desfăşura în premieră. Aici, vor fi recompensaţi primii şase clasaţi. Pentru înscrieri şi alte informaţii legate de concurs, pot fi contactaţi Mihai Şoimu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism (la nr. de telefon: 0745.047.248) şi secretarul AJA, Cristian Orza (0740.311.488).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella