Vineee Moș Nicolae la SuperMercato!!!

Lanțul de magazine originale din Italia, SuperMercato, vrea să sară în ajutor părinților și moșului!!! Așa că ajutoarele moșului de la SuperMercato ne-au pregătit o sumedenie de bunătăți în ofertă!!

SuperMercato vrea să oferim copiilor noștri tot ce este mai bun, așa că au diversificat gama dulciurilor ce pot fi puse în ghetuțe. Puteți face o ghetuță frumoasă chiar și cu 10 lei! Vă garantăm că sunt senzaționale!

Ajutoarele moșului așteaptă toți părinții și bunicii marți și miercuri în magazinele SuperMercato pentru a beneficia de oferta de 10% reducere la orice produs din pozele de la galeria foto!

Se pot comanda și pe www.supermercato.ro sau la telefon 0755/000.680 și 0755/000.681.

Sunt aceleași produse pe care le găsești și în Italia. Sunt produse originale făcute pentru țările din Vest, aduse personal de SuperMercato din Italia!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...