Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


INCENDIU la o casă parohială din Milcoiu

INCENDIU la o casă parohială din Milcoiu Foto arhiva

Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit în data de 01.12.2018, la ora 17.57, în localitatea Milcoiu, sat Șuricaru, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă parohială din localitate. Până la stingerea incendiului, a ars acoperișul casei construit din lemn pe o suprafață de cca. 30 mp. De asemenea s-a degradat structura locuinței și tocăria acesteia. După circa o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage la întregul imobil și la alte bunuri învecinate.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma neizolării corespunzătoare a coșului metalic pentru evacuare a fumului față de materialele combustibile, la trecerea prin planșeul imobilului.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella