Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO INCREDIBIL! Se întâmplă la Tic Tac, în Ostroveni! Atât de beat la volan, încât nu vede drumul!

VIDEO INCREDIBIL! Se întâmplă la Tic Tac, în Ostroveni! Atât de beat la volan, încât nu vede drumul! Sursa video: Politia Locala Ramnicu Valcea

În seara zilei de duminică, 2 decembrie a.c., la ora 23.20, un echipaj al Serviciului Supraveghere, Fluidizare Trafic şi Intervenţie al Direcţiei Poliţiei Locale a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea a observat pe str. Mihai Eminescu din Râmnicu Vâlcea (în zona Tic-Tac din Ostroveni) un autoturism care se deplasa pe contrasens, după care s-a oprit şi a efectuat manevre de mers înapoi.

Întrucât comportamentul conducătorului auto ridica suspiciuni, acesta a fost oprit şi legitimat, ocazie cu care s-a constatat că emana un miros puternic de alcool. În acest context, a fost cerut sprijinul echipajului mixt al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului şi al Direcţiei Poliţiei Locale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul de alcool test, rezultând o alcoolemie de 0,71 miligrame alcool pur în aerul expirat, drept pentru care au fost întocmite documentele în vederea tragerii la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 336 N.C.P. ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Direcţia Poliţiei Locale a Primăriei municipiului evidenţiază din nou, cu această ocazie, buna colaborare pe care o are cu Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella