ACCIDENT GRAV pe Dealul Negru: Patru persoane și un copil au fost rănite

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă noapte (1/2 decembrie 2018), pe DN7, Pitesti - Râmnicu Vâlcea, una dintre şoselele din România pe care se produc frecvent evenimente rutiere din cauza curbelor periculoase de pe Dealul Negru şi, mai ales, a neadaptării vitezei la condiţiile de drum.
A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerarea a două dintre cele patru victime.
Accidentul a avut loc la Deduleşti, după ce, din cauza vitezei, şoferul unui atoturism care circula spre Vâlcea a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un tir.
O a treia maşină a fost, ulterior, implicată în accident, după ce a lovit componete desprinse din celelalte două autovehicule.
Patru persoane au fost rănite: o femeie, un bărbat şi copil, aflaţi într-unul dintre autoturisme şi şoferul tirului. Acesta din urmă şi femeia din cealaltă maşină au rămas blocaţi înte fiarele contorsionate până la intervenţia echipajului de descarcerare chemat la faţa locului. Femeia şi copilul au fost transportaţi la spital. Bărbaţii, deşi răniţi, au refuzat să fie preluaţi.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...