TRAGEDIE: A murit o MARE handbalistă care a făcut istorie pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea

Handbalista Cristina Lada Roua, fostul portar al Oltchimului Ramnicu Valcea (Chimistul Râmnicu Vâlcea cum se numea pe timpuri) a încetat din viaţă la doar 60 de ani în ziua de Sfântul Andrei.
Portarul care a cucerit în anul 1984 cu Chimistul Rm. Valcea Cupa IHF (actuala Cupa EHF) a murit la scurt timp dupa ce şi-a pierdut singurul copil, pe Alexandra, în luna martie. Aceasta a pierdut lupta cu o boală necruţătoare.
Alexandra a jucat şi ea handbal, la echipe precum Oltchim, HCM Baia Mare şi Mureşul Tg. Mureş.
Cristina Lada Roua, dupa retragerea din activitate, a antrenat grupe de copii şi juniori la Oltchim şi Chimia Rm. Vâlcea, câştigând mai multe medalii la Campionatele Naţionale.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...