PREFECTURA VÂLCEA: VEZI situația drumurilor

Ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice din intervalul 27 – 28 noiembrie 2018, când la nivelul judeţului Vâlcea au căzut precipitaţii sub forma de ploaie, lapoviţă şi ninsoare (în cantităţi de până la 10 l/mp şi strat de zăpadă de până la 6 cm), administratorii reţelelor de drumuri naţionale, judeţene şi locale au intervenit pentru menţinerea în stare de viabilizare a acestora, respectiv:

Pe drumurile naţionale, se circulă în condiţii de carosabil umed, cu excepţia DN 7 A Brezoi – Voineasa – Limită jud. Hunedoara şi DN 7 D Câineni – Limită jud. Argeş, unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de până la 1 cm.

Pentru menţinerea în stare de viabilizare a drumurilor naţionale s-a intervenit cu un număr de 59 utilaje, acţionându-se cu 553 tone material antiderapant.

Pe reţeaua de drumuri judeţene, se circulă în aceleaşi condiţii de carosabil umed, neînregistrându-se situaţii deosebite, RAJDP Vâlcea intervenind cu utilaje specifice, fiind răspândită o cantitate de 248 tone material antiderapant (nisip şi sare).

Pe reţelele de drumuri de interes local, nu s-au înregistrat situaţii deosebite, autorităţile locale intervenind pentru menţinerea stării de viabilizare a acestora.

La nivelul reţelelor de energie electrică nu s-a înregistrat avarii. Echipele CEZ intervin în zonele afectate în vederea soluţionării avariilor înregistrate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...