PREFECTURA VÂLCEA: VEZI situația drumurilor

Ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice din intervalul 27 – 28 noiembrie 2018, când la nivelul judeţului Vâlcea au căzut precipitaţii sub forma de ploaie, lapoviţă şi ninsoare (în cantităţi de până la 10 l/mp şi strat de zăpadă de până la 6 cm), administratorii reţelelor de drumuri naţionale, judeţene şi locale au intervenit pentru menţinerea în stare de viabilizare a acestora, respectiv:

Pe drumurile naţionale, se circulă în condiţii de carosabil umed, cu excepţia DN 7 A Brezoi – Voineasa – Limită jud. Hunedoara şi DN 7 D Câineni – Limită jud. Argeş, unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de până la 1 cm.

Pentru menţinerea în stare de viabilizare a drumurilor naţionale s-a intervenit cu un număr de 59 utilaje, acţionându-se cu 553 tone material antiderapant.

Pe reţeaua de drumuri judeţene, se circulă în aceleaşi condiţii de carosabil umed, neînregistrându-se situaţii deosebite, RAJDP Vâlcea intervenind cu utilaje specifice, fiind răspândită o cantitate de 248 tone material antiderapant (nisip şi sare).

Pe reţelele de drumuri de interes local, nu s-au înregistrat situaţii deosebite, autorităţile locale intervenind pentru menţinerea stării de viabilizare a acestora.

La nivelul reţelelor de energie electrică nu s-a înregistrat avarii. Echipele CEZ intervin în zonele afectate în vederea soluţionării avariilor înregistrate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...