Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VÂLCEA: Bărbat bănuit de tentativă de VIOL și TÂLHĂRIE, căutat de poliție

Duminică, 25 noiembrie a.c., Poliția orașului Călimănești a fost sesizată de o tânără de 17 ani cu privire la faptul că în acea după-amiază a fost victima unei tâlhării și tentative de viol.

Din primele date, persoana bănuită ar fi prins-o pe victimă în timp ce aceasta se deplasa pe faleza râului Olt și ar fi trântit-o la pământ, aceasta opunând rezistență. Bărbatul i-ar fi sustras telefonul mobil și 50 de lei, după care a fugit.

Polițiștii au demarat căutările pentru depistarea persoanei bănuite, fiind angrenate efective mărite, precum și jandarmi, dar acesta nu a fost identificat până în prezent.

A fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru tentativă de viol și tâlhărie, fiind întreprinse în continuare verificări pentru găsirea persoanei bănuite.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella