Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Tupeu de hoți! Iată cum fură romii din magazinele din Vâlcea

A furat cu nerușinare! Un tânăr, de etnie romă, a fost surprins de camerele de supraveghere luni, 26 noiembrie, cum pleacă din magazinul SuperMercato, din Ostroveni – Râmnicu Vâlcea, cu produse pe care nu le-a achitat. Profitând că vânzătoarea merge spre casa de marcat, romul, cu nonșalanță, se îndreaptă cu produsele neplătite spre ieșirea magazinului. Nu numai atât, dar în afara magazinului se afla ”gașca” tânărului, care a amenințat vânzătoarea. Femeia, simțindu-se în pericol, a chemat în ajutor pe soțul ei și poliția.

”Furturile din magazine, mai ales țiganii atacă magazinele din Râmnicu Vâlcea!!!

Furturile sunt deja normale în magazinele noastre, de această dată au furat din Ostroveni. Doar că de data aceasta, o bandă de țigani a stat la ușa magazinului până la ora închiderii, a tras de ușă și a amenințat vânzătoarea.

A trebuit să vină soțul vânzătoarei și poliția ca să poată să închidă magazinul și să meargă acasă” spun reprezentanții lanțului de magazine SuperMercato.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella