VIDEO: Tupeu de hoți! Iată cum fură romii din magazinele din Vâlcea

A furat cu nerușinare! Un tânăr, de etnie romă, a fost surprins de camerele de supraveghere luni, 26 noiembrie, cum pleacă din magazinul SuperMercato, din Ostroveni – Râmnicu Vâlcea, cu produse pe care nu le-a achitat. Profitând că vânzătoarea merge spre casa de marcat, romul, cu nonșalanță, se îndreaptă cu produsele neplătite spre ieșirea magazinului. Nu numai atât, dar în afara magazinului se afla ”gașca” tânărului, care a amenințat vânzătoarea. Femeia, simțindu-se în pericol, a chemat în ajutor pe soțul ei și poliția.

”Furturile din magazine, mai ales țiganii atacă magazinele din Râmnicu Vâlcea!!!

Furturile sunt deja normale în magazinele noastre, de această dată au furat din Ostroveni. Doar că de data aceasta, o bandă de țigani a stat la ușa magazinului până la ora închiderii, a tras de ușă și a amenințat vânzătoarea.

A trebuit să vină soțul vânzătoarei și poliția ca să poată să închidă magazinul și să meargă acasă” spun reprezentanții lanțului de magazine SuperMercato.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...