NEWS ALERT: Trei persoane intoxicate pe PLATFORMA CHIMICĂ. O persoană este inconștientă

UPDATE: În urma cercetării nu s-au înregistrate valori depășite. Zona este sigură.

******

Astăzi, 23 noiembrie a.c., la ora 17.19 s-a semnalat prin SNAU 112 un eveniment nefericit la o societate comercială de pe Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea.

În urma executării unor procese tehnologice de întreținere la o cisternă CF, a rezultat intoxicarea cu reziduri de substanță a 3 salariați (din primele date este vorba de glicol). Două persoane conștiente au fost transportate de ambulanța societății, o persoană în stare de inconștiență a fost preluată de un echipaj SAJ.

În zonă s-au deplasat o autospecială și un echipaj C.B.R.N. pentru monitorizarea eventualelor implicații în afara amplasamentului, ne transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

Vom reveni cu amănunte.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...